Glanz Meister Fett Stärke prostředek na mytí nádobí 1 L

 
 
Dostupnost Vyprodáno
48 Kč
Kód produktu 5138
Značka Glanz Meister
Kategorie MYTÍ NÁDOBÍ
Položka byla vyprodána...
 

Glanz Meister Ultra Power Fett Stärke je vybaven vysoce účinnou formulí, která snadno odstraňuje tuky i ve studené vodě. Tento koncentrovaný německý prostředek pro ruční mytí nádobí lehce odstraňuje mastnotu, špínu i zaschlé zbytky jídla. Stačí pár kapek a veškerá mastnota se snadno rozpouští a odstraňuje z jakéhokoli kuchyňského náčiní. Snadno si poradí i s přischlými zbytky jídla a stejně tak je efektivní v odstranění připálenin. Obsahuje glycerín, který chrání Vaše ruce před vysoušením. Glanz Meister Ultra Power je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni.

  • vysoká efektivita
  • vysoká pěnivost
  • šetrný k Vaši pokožce (nevysušuje)
  • příjemná vůně
  • osvědčená německá kvalita
  • vyrobeno v Německu

 

Spotřebujte do dvou let od data výroby vytištěného na zadní etiketě.

Likvidace: použitý obal po vypláchnutí odevzdejte do tříděného odpadu. Zbytek nespotřebovaného výrobku odstraňte s přebytkem vody do kanalizace.

Upozornění: způsobuje vážné podráždění očí. Pokud je nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo etiketu výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice / ochranné brýle.
Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte tekoucí vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze snadno vyjmout. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvá-li podráždění očí, vyhledejte lékařskou pomoc.
Při požití: necítíte-li se dobře, vyhledejte lékaře, nebo kontaktujte toxikologické středisko. Mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

Složení: 5 – 15% aniontové povrchově aktivní látky, pod 5% neiontové povrchově aktivní látky, vonné látky (d-limonene), konzervanty (benzisothiazolinon, methylisothiazolinon).

 

Hmotnost 1.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.