MOŽNOST DOPRAVY PO CELÉ REPUBLICE PŘES SPOLEČNOST PPL BUDE AKTIVNÍ BĚHEM ŘÍJNA 2020

Mix ovocných želatinových a lékořicových bonbónů 300g

 
 

Vynikající mix ovocných želatinových a lékořicových bonbonů. Potěšte své děti a dopřejte jim tuto lahodnou laskominu.

 

Dostupnost Vyprodáno
35 Kč
Kód produktu 3830
Značka G&G
Kategorie Pochutiny, potraviny, káva
Položka byla vyprodána...
 
  • mix ovocných želatinových a lékořicových bonbónů
  • bez umělých barviv
  • bez umělých aromat
  • obsah: 300g. Vyrobeno v Německu.

 

Složení: Cukr, glukózový sirup, třtinová melasa, PŠENIČNÁ MOUKA, vepřová želatina, strouhaný kokos, voda, kukuřičný škrob, okyselující prostředek: kyselina citronová, kyselina mléčná; modifikovaný bramborový škrob, lékořice, barvivo: amoniakový karamel, biochar, paprikový extrakt, oxid titaničitý, kurkumin, antokyany, karamel; Dextróza, glukózo-fruktózový sirup. Koncentrát jablečné šťávy, koncentrát šťávy z černého rybízu, koncentrát třešňové šťávy, koncentrát jahodové šťávy, koncentrát pomerančové šťávy, koncentrát meruňkové šťávy, koncentrát ananasové šťávy, koncentrát citrusové šťávy, koncentrát citronové šťávy, koncentrát grapefruitové šťávy, koncentrát banánové šťávy, koncentrát broskvové šťávy, koncentrát hroznové šťávy, koncentrát hruškové šťávy, koncentrát blackberry šťávy, zvlhčovač; Kakaový prášek, barvivo: světlicový koncentrát, mrkvový koncentrát, spirulinový koncentrát, ředkvičkový koncentrát, jablečný koncentrát, koncentrát černého rybízu; Želírující činidlo: arabská guma; Emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; Kokosový olej, povlak: canaubský vosk, šelak, včelí vosk, bílá a žlutá. Produkt může obsahovat stopy SIŘIČITANU a SOJY. Výživové údaje na 100ml: energická hodnota v kJ 1480,00 energická hodnota v kcal 349,00 Tuk vg 2.10 Tuk, z toho nasycené mastné kyseliny vg 1,80 Sacharidy v g 56,00 Sacharidy, z toho cukr v gramech 78,50 Protein v g 3,70 Sůl v g 0,06Chraňte před teplem a skladujte v suchu. Vyrobeno v Německu.
Hmotnost 0.33 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.