G&G Čistič trouby a grilu s aktivní pěnou ve spreji 500 ml

 
 
Dostupnost Skladem
68 Kč    
Kód produktu 5420
Značka G&G
Kategorie kuchyně
 

Čistič na trouby a grily ve spreji G&G si poradí se spálenými usazeninami, tukem a sazemi. Prostředek vytvoří aktivní pěnu, která účinně odstraní veškeré nečistoty Vhodný také na čištění plechů, hrnců, skleněné keramiky, plotýnky a grilů. Přípravek je zároveň šetrný vůči potravinám.

Klíčové vlastnosti

  • Odstraní spálené usazeniny, tuky a saze
  • Vytvoří hustou a aktivní pěnu, která si poradí i svelmi odloným znečištěním
  • Šetrný vůči potravinám
  • Vyrobeno v Německu - určeno pro západní trh

 

Pozor: U plynové trouby uhaste hořák. Dbejte na pokyny pro čištění trouby dané výrobcem. Nepoužívejte na lakované povrchy, plasty, hliník, linoleum, měď, horké povrchy a elektrické spoje. Nebezpečí: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Nevdechujte aerosoly. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO. Skladujte uzamčené. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Odstraňte obsah/obal podle platných předpisů. SLOŽENÍ: 5-<15 % alifatické uhlovodíky, <5 % aniontové povrchově aktivní látky, <5 % neiontové povrchově aktivní látky, Limonene

Hmotnost 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.