ja! Sleďové filety v hořčičném krému 200g
Kód: 7817Detailní popis produktu
Sleďové filety v dijonském hořčičném krému
ngredience :
SLEDĚ FILETY 60%*, hořčice 14% (voda, HOŘČIČNÁ SEMÍNKA, brandy ocet, jedlá sůl, koření, cukr), voda, řepkový olej, cukr, rajčatový protlak, brandy ocet, HOŘČIČNÁ SEMÍNKA, SUŠENÉ MLÉKO, škrob, zahušťovadlo ( guarová guma), kuchyňská sůl.* Možná ztráta hmotnosti zahříváním.
Druh: Sleď obecný (Clupea harengus)
Rybolovná oblast: ulovená v severovýchodním Atlantiku FAO 27
Dílčí rybolovná oblast: Norské moře, Skagerrak a Kattegat, Severní moře, Irské moře, západ Irska, Keltské moře, jihozápad Irska
Rybolov metoda: (A) vlečné sítě (pelagické vlečné sítě s rozpěrami), (B) uzavřené sítě a zvedací sítě (košelkové nevody), bez sběračů ryb (bez FAD) Skutečná oblast dílčího odlovu a způsob rybolovu: viz spodní tisk Doplňkové látky: E
412
Informace o alergenech :
Ryby a rybí výrobky, mléko a mléčné výrobky (včetně laktózy), hořčice a výrobky z hořčiceprůměrné nutriční hodnoty | na 100 g |
---|---|
energie | 1 045 kJ |
energie | 252 kcal |
Tlustý | 19,7 g |
Tuk, včetně nasycených mastných kyselin | 4g |
sacharidy | 4,6 g |
Sacharidy z toho cukr | 2,6 g |
protein | 12,7 g |
Sůl | 1,02 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | INSTANTNÍ, KONZERVOVANÉ POKRMY |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.